Welkom op de website van Van Loon Automotive. Mijn naam is Nick van Loon en via deze site wil ik u laten zien wat ik voor u zou kunnen betekenen.

Van Loon Automotive is een jong en dynamische bedrijf wat voort vloeit door passie en enthousiasme voor bijna alles wat wielen heeft.

Van jongs af aan ben ik al gek van bijna alles wat wielen heeft, veel lawaai maakt, snel is en naar benzine ruikt.

Op 11-jarige leeftijd kocht ik mijn eerste brommer welke ik opknapte en na wat meters gereden te hebben weer op internet zette en verkocht. In de jaren hierna hebben er een flink aantal brommers en scooters gevolgd wat soms leidde tot ergernissen bij mijn ouders. Na al deze brommers, scooters en dergelijke gehad te hebben, werd ik 18 jaar. DE leeftijd waar ik zo lang op had gewacht, want ik mocht op voor mijn auto rijbewijs! Na enkele jaren rijervaring en mijn studie op het IVA te Driebergen gevolgd te hebben, kocht ik mijn eerste handelsauto. Naast mijn studie op het IVA (Instituut Voor de Autobranche) was ik aangenomen bij een merk dealer in Den Bosch om daar elke zaterdag en in de vakanties te komen werken als verkoop ondersteunende kracht. Hier heb ik bijna 2 jaar gewerkt, waarvan na mijn studie een half jaar 3 tot 5 dagen in de week.

 

Toch miste ik de handel, zoals ik op mijn 11e jaar was begonnen met kopen en verkopen, het echte handelen! Daarom ging ik opzoek naar een mogelijkheid om bij een onafhankelijke handelaar te kunnen werken. Dit was met de hulp van de juiste mensen heel snel gelukt en binnen één week had ik een nieuwe fulltime baan bij een autohandelaar in Oosterhout als verkoper en ondersteuning. Na enkele tijd ben ik weer aan de slag gegaan bij een merk dealer in Tilburg als Verkoop Nieuw, maar hier kreeg ik mijn draai niet gevonden.

 

Na een aantal jaar ervaring op te doen bij autobedrijven besloot ik mijn grote droom werkelijkheid te maken en heb ik besloten de grote stap te zetten om voor mezelf te beginnen. Zelfstandig ondernemen binnen de autobranche en doen wat ik leuk vind. Van mijn hobby mijn werk maken!

Zie onder het kopje Diensten wat ik allemaal doe binnen de autobranche en eventueel voor u kan betekenen.

 

Met vriendelijke groet en tot ziens,

 

Nick van Loon

Van Loon Automotive

Kom anders langs

Graag nodig ik u uit om langs te komen in Dongen voor een nadere kennismaking. De koffie staat voor u klaar!

Afspraak maken

Openingstijden

Alleen op afspraak

Copyright 2017 – VWE Website